Activiteit

Nieuwjaarswensen voor 2021

Beste clublid,

Je moet al van een andere planeet zijn om niet te weten dat de wereld het laatste jaar volledig op zijn kop heeft gestaan.

Wij organiseren als club (BAC Antwerpen) jaarlijks heel wat klimtreffens, wandeltreffens, klim- en bergwandelopleidingen en buitenlandse stages rond bergwandelen, bergbeklimmen, jeugdklimmen, alpien rotsklimmen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën en ijsklimmen : wij hebben bijna alles moeten annuleren, hebben alle moeite gedaan om geplande opleidingen uit te stellen, te verplaatsen naar een later moment om dan ten slotte ze nog eens te annuleren.

We waren toch blij, en daar hebben we dan ook veel werk in gestoken, dat we vanaf 21 mei tot in de zomer klimtreffens hebben mogen organiseren : we hebben op deze treffens veel clubleden mogen ontmoeten !

Als club zijn wij gebonden aan een aantal maatregelen die door Sport Vlaanderen worden opgelegd. Niets houdt u echter tegen om in een klein groepje te gaan wandelen of te gaan rotsklimmen (sommige rotsmassieven zijn nog open) zodat je toch enigszins voorbereid terug naar de bergen kan trekken als het weer toegelaten is.

Zowel voor de individuele sporter als voor de club is dit laatste jaar een goede oefening geweest in geduld hebben en blijven hopen op betere tijden voor de klimmer en bergsporter.

Als clubbestuur wensen we dus iedereen een heel fijn en heel sportief jaar waar we terug in veilige omstandigheden onze grenzen kunnen verleggen en doen waar we echt verzot op zijn !

Verder nog een andere mededeling : voor het lidmaatschap 2021 is de KBF overgestapt van een uitnodiging tot betalen van een papieren versie naar een e-mail ; we hebben vernomen dat hierdoor een aantal mensen die uitnodiging niet hebben ontvangen of dat die verdwenen is tussen alle andere mails. Heb je uw lidmaatschap nog niet vernieuwd, neem dan meteen contact op met de KBF via info@kbfvzw.be zodat we elkaar terug kunnen ontmoeten aan de rotsen of in de bergen.

Het clubbestuur van BAC Antwerpen

Data: 

maandag, 1 maart, 2021 - 12:07
Labels

Clubactiviteiten: