Activiteit

Via Ferrata dag 07/11/2020 - VOLZET

Je wandelt wel eens graag in de bergen, mooi op het pad. Maar misschien overviel je ooit al wel eens de goesting om eens een topje te doen waar geen pad naar leidt, of gewoon eens de kick ervaren om het wat verticaler aan te pakken.

Wel dan is er “via ferrata” 

 

We trekken er een dag op uit waar we een fijne tocht (inclusief oriëntatie en geocaching)  langs de beneden-Lesse combineren met een kennismaking Via Ferrata en we leren je die dag ook “rappellen” (abseilen). We doen dit op BEGINNERSNIVEAU, je hoeft echt geen voorkennis te hebben. De goesting om het eens te proberen en een normale conditie volstaan. Luk en Wim, onze instructoren Via Ferrata en bergbeklimmen helpen je met raad en daad. Tja, en dat je daarna goesting krijgt voor meer….daar kunnen wij niet aan doen.

 

Praktisch:

• Zaterdag 7 /11/20 om  10.10u aan het station van Anseremme (Dinant), we nemen daar de trein naar Gendron-Celles. Terug in Anseremme rond 17u. Ter plaatse beslissen we of de weersomstandigheden via ferrata op een veilige manier toelaten.  Kan dat niet, dan komen we op 14/11/20 terug.

• Eten en drank breng je mee, we zijn een hele dag buiten

• Van een stel oude of goedkope werkhandschoenen knip je de vingertoppen af

• GPS of smartphone voor oriëntatie & geocachig (handig, maar het hoeft niet)

• Kostprijs € 20 : inbegrepen begeleiding en huur materiaal (gordel, helm, musketon, via ferrata-set). 

• Voorwaarde: lid van BAC Antwerpen zijn

 

Inschrijven

 

Data: 

zaterdag, 7 november, 2020 - 10:10 , Anseremme (Dinant)
Labels

Soort activiteit: 

Clubactiviteiten: